Edinilen bilgiye göre; Kuşadası polisi Soğucak Mahallesindeki bir evde uyuşturucu madde satıldığı yönünde istihbarat aldı. Yapılan araştırma neticesinde uyuşturucu satıcısının Y.S. isimli şahısolduğu bilgisine ulaşan Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, söz konusu ev fiziki takibe aldı. Gerekli hazırlıkların ardından eve operasyon düzenlenyerek Y.S. isimli zanlı evde yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının evinde yapılan aramalarda yatak odasında bulunan sırt  çantasının  içerisinde ve komidinin çekmecesinde; poşetlere ve kavanozlara doldurulmuş vaziyette  bin 648 gram satışa hazır esrar maddesi, 1 adet CVS marka hassas terazi, 1 adet 6.35 mm çapında KD ibareli ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 6.35 mm çapında dolu fişekler ile yine değişik çap ve markalarda  25 adet  dolu fişek  ele geçirilerek el konuldu.

Zehir taciri zanlı gerekli işlemler için Kuşadası Emniyetine götürüldü. Zanlı, burada yapılacak sorgusunun ardınadn adli makamlara sevk edilecek. (HABER MERKEZİ)