AKP’li Belediye Meclisi Üyesi Arı’yı kendi çıkarına çalışmak ve üreticiyi düşünmemekle suçlayan Uysal,  “Yalandan iki CHP siyaseti yaparsın, iki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atarsın, hayat sana adil olmaya devam eder” dedi.

CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal’ın açıklaması aynen şöyle: “Gün geçmiyor ki memleketimizde bir esnafımızın, bir emeklimizin, işçimizin, çiftçimizin feryadı duyulmasın.

Bakın süt üreticileri isyanda. Millet ineklerini kestiriyor. Canım Aydın’da, boş ve satılık besihane dolu…

Alın teriyle, dişinden tırnağından ayırarak yaptıkları yatırımlar, umutları, çocuklarının geleceği öylece duruyor… Bakın bu memlekette 2019 yılının kasım ayından beri süt 2 lira 30 kuruş… Peki yem? Arpa ezmesi? Mazot? Battı köylümüz battı.

Peki, kimler bununla dertleniyor? Ya da aslında daha basit bir soru soralım, kimler dertlenmiyor? Alın dertlenmeyenlere bir örnek:

Bizim burada ilçemizde AKP’den meclis üyeliği yapıp, hanımının müdürü olduğu yeri ardiyesi gibi kullanan arkadaş mesela… Kendi işi tıkırında olsun da sütçüymüş, çiftçiymiş umurunda mı? Hayır… Gık diyebiliyorlar mı? Hayır.

Hayat bazılarına daha adil değil mi Sayın Meclis Üyesi? Ne yapalım yani köylümüz batıyorsa… Yalandan iki CHP siyaseti yaparsın, iki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atarsın, hayat sana adil olmaya devam eder. Ne diyelim, Aydın köylüsüne, sizlere de hayırlı işler”.

Haber: Uğur Eser