Eşinin müdür olduğu kamu kurumunu tüp deposu olarak kullandığı iddialarının yanı sıra son zamanlarda yaptığı absürt açıklamalarla sık sık gündeme gelen AKP’li Mustafa Arı, yine kaş yapayım derken göz çıkardı. Güya CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesini suçlamak, kamuoyu gözünde suçlu duruma düşürmek amacıyla dün akşam etkili olan sağanak yağış sonrası Kuşadası çevre yolundaki otogar ile Ticaret Odası arasında oluşan su birikintisi ile ilgili haberi “utanç tablosu” başlığıyla paylaştı.

Mustafa Arı’nın paylaşımı üzerine bazı CHP’liler “Karayolları çevre yolu yerine Kuşadası’na baraj yaptı”, “Gondala binip gezelim, Karayollarına Kuşadası’nı Venedik’e çevirdiği için teşekkür edelim” diye ironik paylaşımlar yaparken, bazı CHP’liler söz konusu bölgenin Karayollarının sorumluluğunda olduğunu, bu utanç tablosunun asıl sorumluluğunun AKP iktidarı olduğunu hatırlattılar.

Mustafa Arı’ya sert şekilde eleştiren CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “Sayın Mustafa Arı, bu utanç tablosunun sorumlusu mensubu olduğunuz iktidar partisinin sorumluluğunda olan karayolları. Algı operasyonu yapacağınıza işinizi yapın. El insaf!” diyerek tepkisini dile getirdi. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclisi Üyesi Seyhan Seyfi Suvari ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “18 yıllık AKP İktidarının Kuşadası’n yaptığı utancın resmini utanmadan paylaşmış” diyerek Mustafa Arı’yı eleştirdi.

Mustafa Arı’nın paylaşımının altına yorum yapan CHP’li Kuşadası Belediye Meclisi üyeleri Fahrettin Çiçek, Volkan Alkış ve Emre Fazlılar gibi isimler de asıl suçlunun Karayolları olduğunu hatırlatan yaklaşımlar sergilediler. Bazı vatandaşlar ise Mustafa Arı’nın bu tür paylaşım ve açıklamaları gündemde kalmak için bilinçli bir şekilde yaptığını iddia ederek, “Çünkü bu kadar saçma bir açıklama göz göre göre yapılmaz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Haber: Berna Çağatay