Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından, Koronavirüs tedbirleri kapsamında son sefer saatleri ile ilgili düzenleme yapılacağı açıklandı. Şehiriçi Özel Halk Otobüslerinin 23.30 olan son sefer saatleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında 22.30 olarak düzenlenecek.

Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında çoğu işletmelerin 22.00’den sonra kapanması durumu göz önüne alınarak, belirli güzergâhlarda son sefer saatleri 22.30’a çekilecektir. Şu anda hangi güzergâhlarda saat değişikliğine gidileceğini belirlemekteyiz. 22.00 saatinden sonra hiç yolcu almadan seferi tamamlanan güzergâhlarda, son sefer saati geçici olarak 22.30 şeklinde değiştirilecektir. Ancak 22.00’den sonra, bir yolcu dahi alan otobüs güzergâhımızın son sefer saati aynı kalacaktır. Dün itibariyle saat 22.00 den sonraki araçlarımızı hafta sonuna kadar takip edeceğiz,0 yolcu ile giden seferlere düzenleme getirip "www.aydinsehirici.com" internet adresimizden sefer saatleri hakkında bilgilendirme yapılacaktır” dedi.

1 Numaralı Hatta Değişiklik Yok

Başkan Yalçın, OtogarMimar Sinan Mahallesi güzergâhında 24 saat aktif çalışan 1 numaralı hattın sefer saatlerinde ise değişikliğe gidilmediğini belirtildi.

Haber: Uğur Eser