Aydın’ın sevilen eğlence mekanlarından olan Ömer’in Yeri bu akşamda misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Her Cumartesi sahne alan Fatih Güneş’i dinlemeye gelenler müzik dolu keyifli bir gece geçirdiler.

7 yıldır kaliteli hizmet veren Ömer’in Yeri kokteylleri, iyi yemekleri, alkollü ve alkolsüz içecekleri, başarılı servisi ve eğlenceli ortamı ile Aydınlıların vazgeçilmez eğlence mekanı olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Kalite ve eğlence burada


Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, güler yüzlü ve hızlı bir servisi ön planda tuttuklarını belirten işletme sahibi Ömer Arslan; “Aydın’da eğlence kültürü gelişerek devam ediyor. Biz de bu kültüre en ciddi katkıyı veren mekanlardan biriyiz. Aydınlılara kaliteli ve ucuz hizmeti getirdik. 18-45 yaş aralığına hitap ediyoruz. Hem gençler hem de orta yaşlı olgun kişilerin tercih edebileceği bir mekan” dedi.


Aydın’ın sevilen sanatçıları


Aydın’da eğlence mekanlarının vazgeçilmezi olan İsmail Alaçiçek (İsmoş) ve Fatih Güneş’in sahne aldığı Ömer’in Yeri’nde misafirler doyasıya eğleniyor. Aydınlılar her Cuma, büyüleyici ve etkileyici şarkıların sesi olan İsmoş ile eğlenirken, bu akşam da Fatih Güneş’in muhteşem performansıyla eğlendi.

Haber: Uğur Eser