Yıldızspor Menderes’te 18. Haftanın en flaş skoruna imza attı. Sahasında Sandıklıspor’u ağırlayan Mavi Beyazlılar karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Yıldızspor 18. Haftada Sandıklıspor’u konuk etti. Dişli rakibi karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan Yıldızspor karşılaşmayı Süleyman (2), Doğukan ve Emre’nin golleriyle 4-1 kazandı.

Maçın ilk 10 dakikasına baskılı bir başlangıç yapan Mavi Beyazlılar maçtaki ilk golünü 14. dakikada Doğukan’ın attığı golle buldu ve 1-0 öne geçti. Bu golden 11 dakika sonra sahneye çıkan isim Süleyman oldu. 25’inci dakikada ağları havalandıran Süleyman farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda oynanan duraklama dakikaların rakip ağları sarsan Süleyman, kendisinin 2’nci, takımının 3’üncü golünü kaydetti. Yıldızspor ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

Son sözü Akbulut söyledi


İkinci yarının ilk golü konuk ekip Sandıklıspor’dan geldi. Salih’in attığı gol skoru 3-1’e getirdi. 62’de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Feyzullah Sandıklıspor’u sahada 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın sonucunu belirleyen gol 82’de Emre Akbulut’tan geldi, 4-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yıldızspor müsabakayı 4-1 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Aydın ekibi bu galibiyetin ardından puanını 36’ya yükseltti. Sandıklıspor ise 22 puanda kaldı.

Haber: Fatih Baştürk Dal