Cumhuriyet Halk Partisi Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile yapmış olduğu görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

haticedenizata

CHP’li Baydar’dan Başkan Arıkan’a tam Destek
CHP’li Baydar’dan Başkan Arıkan’a tam Destek
İçeriği Görüntüle

Didim için el ele kol kola vereceklerini ifade eden Gençay ve Deniz Atabay; " Herşey Didim için ve Partimiz içindir. Ayrı gayrı yok hep bir arada elimizden geleni yapacığız" dediler.

haticedeniz

CHP’li Gençay yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Bugün Didim Belediyesini ziyaret ettik. Belediyemizi ve sosyal hizmet birimlerini teker teker dolaştık, Belediye emekçilerimizle bir araya geldik. Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay ile bir araya geldik. Belediye Başkanımız ile halef- selef adaylar olarak “Partimizin daha başarılı olması için neler yapabiliriz?” konulu istişarelerde bulunduk. Yerel seçim çalışmaları için destek vereceğini ve memnuniyetini özellikle belirten Deniz Atabay’a; davetleri ve samimi karşılamaları için Tüm Didim Belediyesi personeli arkadaşlarıma teşekkür ederim. “Daha İyi bir Didim için” kol kola çalışacağız” ifade etti.

Haber: Mehmet Cemil Ağırbaşer

haticedeniza

Muhabir: Mehmet Cemil AĞIRBAŞER