Son dakika alınan bilgiye göre Kuşadası'nın Davutlar mahallesinde bir ailenin korona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıkması sonucu hastanede karantinaya alındı.

Davutlar Mahallesi Muhtarı Erol Yağcıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Davutlar Mahallesi’nde bir ailenin koronavirüs testinin pozitif çıktığını Sağlık Bakanlığının ailenin temas çevresini araştırdığını paylaştı.

Vatandaşları kendi tedbirlerini almaya davet eden Yağcıoğlu paylaşımında, “Davutlar’dan bir ailemiz covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu hastanede karantinaya alınmıştır. Herkesi kendi tedbirini almaya davet ediyorum. Lütfen daha duyarlı olalım. Sağlık Bakanlığı ailenin temas ettiği kişilere ulaşıyor. Panik havası oluşturmayalım. Aileyi açıklayamıyoruz.” dedi.

Ailenin durumunun gayet iyi olduğunu belirten Yağcıoğlu, “Lütfen halkı panik ortamına sokacak yorumlardan kaçınalım. Herkes tedbirini daha iyi alsın paylaştığımız bilginin altına yalan yorum yapıp, insanlara yalan haber yapmayalım. Dediğim gibi herkes tedbirini daha iyi alsın, işi olmayan sokakta gezmesin. Maalesef ki Davutlarımızda işi olmayan herkes sokakta evlerimizde kalalım.” ifadelerini kullandı.