Aydın'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Albay Feramis Duran ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz tarafından hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Çelenk töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.

Tebrikat töreni yarın gerçekleşecek

Hükümet Konağı Valilik Binası önünde 29 Ekim günü saat 09.30 'da Tebrikat Töreni düzenlenecek. Tören, tebriklerin kabulü ile başlayacak ardından İl Valisi Hüseyin Aksoy’un Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini belirten konuşması ile devam edecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi yapılacak olup ödül töreni ile kutlamalar son bulacak. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan halk oyunları gösterisi Adnan Menderes Stadyumunda saat 16.00’da yapılacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gösteriye vatandaşların katılımı olmayacak ancak gösteri sosyal medyadan canlı yayınlanacak. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından akşam saat 19.00’da Cumhuriyet Bayramı marşları eşliğinde araç konvoyu ile kutlamalar sona erecek. Haber:Uğur Eser