Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın genelinde dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, esnaflar başta olmak üzere öğrenciler ve vatandaşlara dezenfektan ve maske dağıtımına devam ediyor.

Alınan tedbirler kapsamında il genelinde kamu kurumları düzenli olarak dezenfekte edilirken, kurulan dezenfeksiyon istasyonlarıyla da kamuya hizmet veren araçlar ve ekipler yoğun şekilde çalışıyor. Gezici hijyen ekipleri, ATM’ler, spor salonları ve kafeler gibi çoklu bulunulan ortamlarda dezenfeksiyon işlemi yapıyor. Okul önlerinde ve semt pazarlarında da hijyen kitleri dağıtımı düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların sağlığının korunmasını önemsediklerinin belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Salgına karşı önlemler almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu süreçte duyarlılık göstererek maske kullanmalarını, sosyal mesafeye ve kişisel hijyenlerine dikkat etmelerini önemle istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

(Haber Merkezi)