Covid-19 ile mücadele kapsamında tedbirler sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ederken en riskli meslek grupları arasında yer alan gazeteciler de kendilerini korumaya çalışıyor. Meslekleri dolayısıyla birçok vatandaşla görüşmek zorunda kalan gazeteciler arasında vaka sayıları da giderek artıyor. 


Aydınsevilen gazetecilerden ve Kent09 Gazetesi ile internet sitesinin İmtiyaz Sahibi Mehmet Cemil Ağırbaşer, korona şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Akşam saatlerinde aracıyla İzmir yönünde seyir halinde olan Ağırbaşer, bir anda fenalaşarak aracını sağa çekti. Yoldan geçen diğer sürücüler durumu fark ederek 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ağırbaşer, ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüksek ateş ve nefes darlığı yaşayan Ağırbaşer’e korona testi yapılarak, hastanede karantinaya alındı.


Kent09 ailesi olarak hastaneye kaldırılan sevilen gazeteci Ağırbaşer’in en kısa zamanda aramıza dönmesini umut eder, ailesine ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Haber: Uğur Eser