Başkan Ömer Günel’in de katılımıyla Kuşadası Belediyesi, belediyede uzun yıllar görev yapıp emekli olan 58 çalışanı için veda yemeği düzenlendi. Pandemi tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyene özen gösterilerek gerçekleştirilen veda yemeği açık alanda yapıldı. Duygu dolu anların yaşandığı gecenin sonunda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel emekliliğe ayrılan çalışanlarına Kuşadası Belediyesi’ne verdikleri hizmetten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Belediyeciliği bir hizmet gemisine benzeten Başkanı Günel, “Bu gemi bazı limanlarda duran ve daha sonra tekrar hizmet etmek amacıyla seyahatine devam eden çok büyük bir gemi. Bu gemide çalışanlar, emektar ve vefakâr insanlardan oluşuyor. Bu insanlar, çoğu zaman ailesinden ve sevdiklerinden fedakârlık ediyor. Kuşadası Belediyesi olarak bizim de hizmet gemimiz zaman zaman bazı limanlarda mola veriyor. Bazı arkadaşlarımız gemiden iniyor, bazı arkadaşlarımız gemiye biniyor. Ama bu hizmet gemisi hiç durmuyor. İşte sizler de geçici süreyle durduğumuz bir limanda bu hizmet gemisinden indiniz. Çalıştığınız süre boyunca çok güzel işlere imza attınız. Hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kapımız sizlere her zaman açık olacak. Bütün talepleriniz öncelikli olarak karşılanacak” dedi.

Emekli çalışanlar adına konuşan Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler eski Müdürlerinden Muhterem Akın, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e düzenlediği veda yemeği için minnet duyduklarını ifade etti.

(HABER MERKEZİ)