Yıldızspor Başkanı ve Keyif Bahçesi İşletmecisi Kaya Özcan ve yönetim ekibi Asmin Medya’yı ziyaret ederek Asmin Medya ve Kent09 imtiyaz sahibi Cemil Ağırbaşer’e forma hediye etti.

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Yıldızspor başkanı ve yönetim ekibi Asmin Medya’yı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Kaya Özcan, Kent09 İmtiyaz Sahibi Cemil Ağırbaşer’e kendi isminin de yazdığı 9 numaralı formayı hediye etti. Gerçekleştirilen ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden Ağırbaşer; “Sayın başkanım ve yönetim ekibine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Gün geçtikçe daha da gelişen ve tüm Aydınlılara umut aşılayan Yıldızspor’a basın kimliğimin yanı sıra bir Aydınlı olarak elimden gelen desteği vereceğim. Başkanımız ve yönetiminin bu nazik hediyelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim” dedi.


“Basın desteğinin önemini biliyoruz”


Ziyaret sırasında konuşan Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan; “Kulübümüzün tanınırlığını arttırmak ve basın desteklerini istemek için gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette öncelikle misafirperverliğinden dolayı Cemil Bey’e teşekkür ederim. Basın desteğinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve basın camiası ile görüşerek bu desteği almak istiyoruz. 2012 yılından bu yana elde ettiğimiz başarı ve kat ettiğimiz yolun farkındayız. Kulüp yöneticilerimizin ve taraftarlarımızın sayesinde bu zamana kadar geldik fakat her kulübün olduğu gibi bizim de desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Haber: Uğur Eser